Painonhallinnan ja ravitsemuksen asiantuntijayhtiö palveluksessasi

Painonhallinnan asiantuntijat palveluksessasi

Painonhallinnan ja ravitsemuksen asiantuntijat voivat auttaa sinua, yritystäsi ja asiakkaitasi tekemään parempia valintoja ravitsemuksensa suhteen, lisäksi tuomaan apua elämäntapainterventioilla ylipainoon.

Edevent on suomalainen asiantuntia yritys, joka on erikoistunut tieteelliseen tutkimukseen perustuvan ravitsemuksen ja elämäntapamuutosten asiantuntijuuden tuomiseen kaikkien saataville. Verkostomme ravitsemusterapeutteja, lääkäreitä, psykologeja ja muita painonhallinnan asiantuntijoita kehittävät koko ajan näyttöön perustuvia konsepteja, joiden tarkoitus on hyödyttää yrityksiä ja terveydenhuoltoa painonhallinnan haasteiden kanssa.

  • Haluamme tehdä ravitsemuksen ja painonhallinnan asiantuntijuuden saavutettavaksi kaikille
  • Haluamme tarjota uusia työkaluja terveydenhuollon ammattilaisille, ja helpottaa heidän työskentelyään tämän hetkisessä lihavuusepidemiassa
  • Haluamme muuttaa, miten ravitsemuksesta ja painonhallinnasta puhutaan nykyään

Edeventin painonhallinnan asiantuntijat auttavat sinua tai yritystäsi toteuttamaan elintapamuutoksen vastuullisesti, pysyvästi ja tutkimustietoon perustuen.

Painonhallinnan asiantuntijoita voi olla vaikea löytää. Haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen tutkimustietoon perustuvan ravitsemuksen, painonhallinnan sekä lihavuuden hoidon asiantuntijuuden.

Tutustu tarkemmin tiimimme ja osaamiseemme. Jos sinulla on kysyttävää, voit olla meihin suoraan yhteydessä tai jättää yhteydenottopyynnön.

Tiimimme

André Heikius (LL, KTM) on lääkärinä perehtynyt erityisesti lihavuuden hoitoon ja elintapaohjaukseen, ja toimii vastuulääkärinä perustamallaan Mehiläinen NEO Painonhallintaklinikalla sekä lääketieteellisenä neuvonantajana useassa terveydenhuollon ja terveysteknologian yrityksessä. André toimii toiminnanjohtajana Suomen Lihavuuslääkäriyhdistys ry:ssä, ja on kokenut terveydenhuollon innovaattori, kouluttaja ja sijoittaja.

Fia Saaristo on Edeventin toinen perustaja ja hallituksen jäsen. Fia on ennen Edeventin perustamista toiminut monta vuotta terveyspalveluiden myynnin parissa ja tarjonnut sote-ratkaisuja sekä julkisille että terveydenhoidon toimijoille. Fia tuntee Suomen terveydenhuollon kentän ja on kokenut terveyspalvelujen myyjä sekä sote- rekrytoinnin huippu-osaaja.

Patrik Borg, (ETM) on Suomen johtavia ravitsemusalan asiantuntijoita, jolla on laaja kokemus sekä asiakasohjauksesta, tutkimuksesta että ravitsemusosaamisen kaupallistamisesta. Patrik Borg on vastaanottotyönsä lisäksi toiminut asiantuntijana lukuisissa organisaatiossa ja työryhmissä sekä ollut mukana kehittämässä painonhallinnan ja elintapaohjauksen teknologisia ja digitaalisia työkaluja. Patrik on myös suosittu mediakasvo ja tietokirjailija, ja Suomen Lihavuustutkijat r.y.:n puheenjohtaja.

Patrick Halford on kokenut liiketoimintamallien kehittäjä joka toimii asiantuntijana ja neuvonatanajana mm Singularity Universityssä, Gaia Consultingissa sekä Enterprise Irelandissa. Patrick toimii start-up yritysten mentorina Turussa, Kööpenhaminassa, Islannissa ja Baskimaassa ja toimii myös yritysten ja tutkimuksen välisen yhteistyön mahdollistajana Gaoithen toimitusjohtajana.

Edeventillä on myös verkosto painonhallinnan ja terveydenhoidon ammattilaisia jotka toimivat ammatinharjoittajina mm. projektitehtävissä sekä kouluttajina. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Lääketieteellinen johtaja

040 487 7717

040 648 1161

Ota meihin yhteyttä suoraan tai alla olevalla lomakkeella.

Ota yhteyttä