Painonhallinnan ja ravitsemuksen asiantuntijayhtiö palveluksessasi

Tiimimme

Fia Saaristo on Edeventin tulisielu ja joka paikan höylä joka myös vapaa-ajallaan on innostunut terveellisestä ruoasta. Fia on ennen Edeventin perustamista toiminut monta vuotta terveyspalveluiden myynnin parissa ja tarjonnut sote-ratkaisuja sekä julkisille että terveydenhoidon toimijoille. Fia tuntee Suomen terveydenhuollon kentän ja on kokenut terveyspalvelujen myyjä sekä sote- rekrytoinnin huippu-osaaja.

André Heikius (LL, KTM) on lääkärinä perehtynyt erityisesti lihavuuden hoitoon ja elintapaohjaukseen, ja toimii vastuulääkärinä perustamallaan Mehiläinen NEO Painonhallintaklinikalla sekä lääketieteellisenä neuvonantajana useassa terveydenhuollon ja terveysteknologian yrityksessä. André toimii toiminnanjohtajana Suomen Lihavuuslääkäriyhdistys ry:ssä, ja on kokenut terveydenhuollon innovaattori, kaupallistaja, kouluttaja ja sijoittaja.

Patrik Borg, (ETM) on Suomen johtavia ravitsemusalan asiantuntijoita, jolla on laaja kokemus sekä asiakasohjauksesta, tutkimuksesta että ravitsemusosaamisen kaupallistamisesta. Patrik Borg on vastaanottotyönsä lisäksi toiminut asiantuntijana lukuisissa organisaatiossa ja työryhmissä sekä ollut mukana kehittämässä painonhallinnan ja elintapaohjauksen teknologisia ja digitaalisia työkaluja. Patrik on myös suosittu mediakasvo ja tietokirjailija, ja Suomen Lihavuustutkijat r.y.:n puheenjohtaja.

Patrick Halford on toiminut mm IBM:n robotiikan asiantuntijana sekä startup-yritysten yritystoiminnan kehittäjänä. Patrick toimii myös asiantuntijana ja luennoitsijana, mm Singularity Universityssä ja Copenhagen Business Schoolissa.

Toimitusjohtaja

040 648 1161

Lääketieteellinen johtaja

040 487 7717

Koulutuskoordinaattori

040 648 1160

Ota meihin yhteyttä suoraan tai alla olevalla lomakkeella.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Edeventin verkostoon kuuluu ravitsemusterapeutteja, ravitsemusasiantuntijoita, lääkäreitä, psykologeja ja muita terveydenhuollon ammattilaisia, joiden osaamisesta räätälöidään juuri sinun yrityksellesi parhaiten sopiva työkalu tai toimintatapa. Edeventin painonhallinnan asiantuntijat auttavat sinua tai yritystäsi toteuttamaan elintapamuutoksen vastuullisesti, pysyvästi ja tutkimustietoon perustuen.

Ota yhteyttä