Referenssiasiakkaitamme

Referensseistämme näet esimerkkejä siitä, minkälaisille tahoille olemme tuottaneet palveluita. Meillä on tarjolla monipuolisia palveluita, joita tarjoamme laajakirjoisesti eri tahoille. Ota yhteyttä meihin, niin voimme kartoittaa, miten voimme palvella juuri teitä.

Referenssiasiakkaitamme ovat muun muassa:

Asiakkaan kokemana: Rehellistä koulutusyhteistyötä

Edevent on yhteistyössä Mehiläisen työelämäpalvelujen kanssa järjestänyt vuosien 2018-2019 aikana laajan koulutuskokonaisuuden, jossa kohderyhmänä ovat olleet kaikki Mehiläisen yli 400 työterveyshoitajaa.

Koko työterveyshuollon sektori on suurten muutosten edessä ja Mehiläisessä on haluttu panostaa uuteen toimintatapaan jossa asiakkaan kokonaistilanne ja sen vaikutus työkykyyn huomioidaan.

Edeventin koulutuskokonaisuus toteutettiin ryhmittäin siten, että kaikille Mehiläisen työterveyshoitajalle on järjestetty koulutusta asiakkaan kohtaamisesta ja elämäntapamuutosten motivoimisessa. Lisäksi valikoiduille ryhmille on tarjottu koulutusta valmentavasta työtavasta sekä asiakkaan huomioimisesta ja uuden toimintatavan juurruttamisesta.

Kouluttajina ovat toimineet psykologit Hanna Wikman-Heinonen ja Vappu Pietinen, ravitsemusasiantuntija Patrik Borg sekä Great Minds Oy:n Kirsi Kostia ja Niko Herlin.

”Edeventin kanssa on ollut hienoa suunnitella ja toteuttaa koulutuskokonaisuutta. Eri kohderyhmille on tarjottu aidosti räätälöityjä ratkaisuja. Meitä on myös sopivasti haastettu miettimään asioita uudella tavalla. Toiminta on ollut rehellistä ja hyvässä hengessä yhdessä tehtyä. ”

-Leena Uronen, Kehittämispäällikkö, Mehiläinen

Kysy lisää referensseistämme:

040 648 1161

Lääketieteellinen johtaja

040 487 7717