Painonhallinnan ruokavaliot ja tuorein käypä hoito-suositus

Painonhallinnan ruokavaliot ja tuorein käypä hoito-suositus

Koulutuspäivä hyvän painonhallinnan toteuttamisesta terveydenhuollossa 3.12.2019

Tervetuloa!

Painonhallinnan ohjaus on monella tapaa haastavaa. Uutta tutkimustietoa tulee jatkuvasti ja voi olla vaikeata tietää mihin käytännössä pyrkiä.

Tämä koulutus auttaa sinua löytämään parhaat käytännöt omaan potilastyöhön. Reijo Laatikaisen tutkimuskartoituksista ja pitkästä kokemuksesta saat konkreettista tietoa esimerkiksi siitä, miten kalorirestriktio toteutetaan käytännössä ja millaiset ruokavaliot toimivat eri potilasryhmillä.

Koulutus on suunnattu työterveyslääkäreille, terveyskeskuslääkäreille, ravitsemusterapeuteille, työterveyshoitajille, diabeteshoitajille sekä muille ravitsemuksen parissa työskenteleville ammattilaisille.

OHJELMA

9.00 Ilmoittautuminen ja aamukahvi

9.15 Painonhallinnan viimeisimmät tärpit – Käytännön työkaluja potilastyöhön

10.15 Miten luon kalorirestriktion käytännössä

11.00 Lounas

12.00 Onko vitamiineilla ja ravintolisillä sijaa painonhallinnassa?

13.00 Mitä lihavuuden uusi Käypä hoito-suositus tuo tullessaan?

14.30 Koulutuspäivä päättyy

KOULUTTAJA

Reijo Laatikainen on viljoista ja vatsavaivoista väitellyt laillistettu ravitsemusterapeutti joka on erikoistunut painonhallintaan, syöpään ja vatsavaivoihin. Reijo Laatikainen on myös suosittu tietokirjailija ja bloggaaja.

Osallistujien palautteita aiemmista Reijo Laatikaisen Edevent-koulutuksista:

”Asiantunteva ja hyvä luennoitsija, mielenkiintoinen aihe. Sai todella paljon hyvää ajankohtaista tietoa omaan työhön.”

”Parasta koulutuksessa oli käytännönläheisyys, tärkeiden perusasioiden kertaus ja uuden oppiminen.”

PAIKKA

Koulutuspaikkana toimii tyylikään Hotel Lilla Robertsin kokousosasto. Lilla Roberts sijaitsee Helsingin keskustassa osoitteessa Pieni Robertinkatu 1-3.

ILMOITTAUTUMINEN JA OSALLISTUMISMAKSU

Ilmoittauduttuasi saat sähköpostitse lisätietoa sekä laskun osallistumismaksusta. Voit halutessasi valita myös verkkolaskun.

Koulutuksen osallistumismaksu on 245€ + alv 24%. Osallistumishinta sisältää koulutuksen, kahvitarjoilut, lounaan sekä kirjallisen koulutusmateriaalin. Erikoistarjous nopeille: Kun ilmoittaudut 31.10.2019 mennessä saat osallistumisen alennettuun hintaan 195€ + alv 24%.

Peruutukset: Jos osallistuminen peruutetaan 31.10.2019 mennessä veloitamme toimistokuluina 15 % + alv 24 % koulutuksen hinnasta. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista osallistumismaksua ei palauteta.

Lisätietoja koulutuksesta saat Fia Saaristolta:

Toimitusjohtaja

040 648 1161