Painonhallinnan ohjauksen psykologia -koulutus 26.11.2019

Psykologisten tekijöiden merkitys potilaan elintapamuutoksessa on valtava. Tässä koulutuksessa saat hyviä käytännön työkaluja ja psykologista ymmärrystä auttaaksesi syömisongelmien tai elintapamuutoksen haasteiden kanssa kamppailevaa potilasta.

Tervetuloa!

Edevent Oy järjestää koko päivän koulutuksen painonhallinnan ohjauksen psykologiasta Helsingissä 26.11.2019. Kouluttajana toimii psykologisen painonhallinnan asiantuntija Taija Wilenius. Koulutus on suunnattu työterveyslääkäreille, terveyskeskuslääkäreille, ravitsemusterapeuteille, psykologeille, työterveyshoitajille, diabeteshoitajille sekä muille ravitsemuksen parissa työskenteleville ammattilaisille.

Painonhallinnan ohjauksen psykologia- koulutuksesta saat vastaukset mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Miten voin motivoida potilaita muutokseen?
  • Miksi painonhallinta on joillekin niin vaikeaa, vaikka tietoa ja neuvontaa olisi riittävästi?
  • Millaiset haitalliset uskomukset ja ajatusmallit voivat vaikeuttaa painonhallintaa?
  • Miten voin auttaa potilaitani muuttamaan haitallisia ajatusmalleja?
  • Miten voin lisätä potilaiden tietoisuutta painonhallinnan psykologisista tekijöistä?
  • Miten voin auttaa potilaita jatkamaan kohti tavoitteita vastoinkäymisistä huolimatta?
  • Miten tunnistaa sellaiset potilaat, jotka tarvitsevat psykologin tukea?

Painonhallinnan ohjauksen psykologia -koulutus antaa sinulle käytännönläheisiä neuvoja ja konkreettisia työkaluja asiakkaiden kanssa työskentelyyn. Opit auttamaan asiakkaita tunnistamaan syömisen säätelyvaikeuksien taustalla olevia uskomuksia, ajattelumalleja, tunteita ja motivaatiotekijöitä. Lisäksi koulutus tarjoaa syväentävää ymmärrystä painonhallinnan psykologisista tekijöistä. Koulutuspäivään sisältyy myös kokemuksellisia harjoituksia. 

Ohjelma

9.00                   Ilmoittautuminen ja aamukahvi
9.30                   Painonhallinnan psykologiset tekijät – Käytännön työkaluja potilastyöhön
11.30                 Lounas
12.30                 Eroon haitallisista ajatusmalleista!
14.00                 Iltapäiväkahvi ja tietoisen syömisen harjoitus
14.30                 Käytännön harjoituksia
16.00                 Koulutuspäivä päättyy

Paikka

Koulutus järjestetään Helsingin keskustassa keskeisellä paikalla sijaitsevassa Ravintola Pääpostissa.
Osoite: Mannerheiminaukio 1 B, 00100 Helsinki

Kouluttaja

Taija Wilenius on painonhallinnan psykologisiin hoitomuotoihin ja syömisen säätelyn ongelmiin perehtynyt psykologi, kognitiivinen psykoterapeutti ja mindfulness-ohjaaja (CFM). Hän työskentelee Mehiläinen NEO Painonhallintaklinikalla sekä omalla yksityisvastaanotolla Turussa. Hänellä on pitkä kokemus sekä psyykkisten häiriöiden että syömisongelmien hoidosta ja hän on kehittänyt kognitiiviseen ja psykofyysiseen psykoterapiaan sekä tietoiseen syömiseen pohjautuvia ylipainon hoito-ohjelmia.

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu 

Ilmoittauduttuasi saat sähköpostitse lisätietoa ohjelmasta sekä laskun osallistumismaksusta. Voit halutessasi valita myös verkkolaskun.

Painonhallinnan ohjauksen psykologia -koulutuksen osallistumismaksu on 235€ + alv 24%.  Osallistumishinta sisältää koulutuksen, kahvitarjoilut, lounaan sekä kirjallisen koulutusmateriaalin.

Erikoistarjous kun ilmoittaudut kolutukseen kaverisi kanssa! Kerro ilmoittautumisen yhteydessä kaverisi nimi, niin sinä ja hän saatte koulutuksen alennettuun hintaan 199 € + alv 24 %.

Peruutukset: Jos osallistuminen peruutetaan 26.10.2019 mennessä veloitamme toimistokuluina 15 % + alv 24 % koulutuksen hinnasta. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista osallistumismaksua ei palauteta.

Lisätietoja koulutuksesta ja ilmoittautumisesta saat Fia Saaristolta.

Toimitusjohtaja

040 648 1161