Mieliala ja elämäntapamuutokset -koulutus 29.10.2019

Mieliala ja elämäntapamuutokset

– miten tunnistaa asiakkaan terveysvalintoihin vaikuttavat psyykkiset tekijät

Tervetuloa!

Tule Edevent Oy:n järjestämään koko päivän koulutukseen Mieliala ja elämäntapamuutokset kuulemaan psykologi ja kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeuttia Vappu Pietistä 29.10.2019 Helsinkiin. Hän kertoo esimerkiksi, miten mieliala, uupuminen, terveysvalinnat ja somaattinen terveys vaikuttavat toisiinsa niin tiiviisti, että niiden hoitaminen erillisinä ongelmina ei ole mahdollista tai mielekästä. Saatkin koulutuksesta neuvoja asiakkaiden auttamiseen näissä tilanteissa.

Mieliala ja elämäntapamuutokset -koulutus on suunnattu työterveyslääkäreille, terveyskeskuslääkäreille, työterveyshoitajille, terveyskeskushoitajille, psykologeille, psykiatreille, ravitsemusterapeuteille sekä muille ylipainoisten kanssa työskenteleville sekä aiheesta kiinnostuneille.

KOULUTUKSEN TEEMAT:

  • Ravitsemuksen, liikunnan ja mielialan yhteydet
  • Uupumuksen, mielialan laskun ja ahdistuksen vaikutukset elämäntapavalintoihin
  • Pystyvyyden tunteen merkitys muutosprosessissa
  • Häpeä ja syyllisyys muutoksen esteinä
  • Asiakkaan auttaminen käyttäytymisen muutoksessa psyykkiset voimavarat huomioiden

SAAT VASTAUKSIA MM. SEURAAVIIN KYSYMYKSIIN:

  • Miten uupumus, ahdistus ja masennus vaikuttavat asiakkaan kykyyn tehdä terveellisiä valintoja?
  • Miten ottaa mieliala ja psyykkiset voimavarat puheeksi vastaanotolla?
  • Miten huomioida ajatusten, tunteiden ja psyykkisten voimavarojen vaikutus asiakkaan terveyskäyttäytymiseen?
  • Miten motivoida ja tukea asiakasta pysyvään muutokseen?
  • Miten auttaa asiakasta aktivoitumaan elämäntapamuutoksessa?

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

Mieliala ja elämäntapamuutokset -koulutus antaa keinoja asiakkaan mielialan ja voimavarojen huomioimiseen myös silloin, kun hän on hakeutunut vastaanotolle muista syistä. Koulutuksessa opitkin käytännön keinoja, miten voit muun muassa ohjeistaa asiakasta sopivan kokoisten tavoitteiden asettamisessa, mustavalkoisen ajattelun vähentämisessä sekä huomioida asiakkaan voimavarat kannustaessaan häntä muutokseen. Tulet löytämään lisää tapoja auttaa asiakasta negatiivisten ajatusmallien kääntämiseen positiiviseksi ja menetelmiä käyttäytymisen aktivointiin. Lisäksi kuulet, miten tukea asiakasta siirtymään myötätuntoiseen ja hyväksyvään ajatteluun.

OHJELMA 29.10.2019

9.00 Ilmoittautuminen ja aamukahvi
9.30 Mielialan, ahdistuksen ja jaksamisen vaikutukset painonhallintaan ja elämäntapamuutokseen
11.30 Lounas
12.30 Käyttäytymisen aktivointi menetelmänä ja mahdolliset esteet muutokselle
14.00 Iltapäiväkahvi
14.30 Harjoituksia ja case-esimerkkejä
16.00 Koulutuspäivä päättyy

PAIKKA

Koulutus järjestetään Helsingin keskustassa keskeisellä paikalla sijaitsevassa Ravintola Pääpostissa.
Osoite: Mannerheiminaukio 1 B, 00100 Helsinki

KOULUTTAJA

Vappu Pietinen on psykologi ja kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutti. Hän on perehtynyt motivaation psykologiaan ja hänellä on pitkä kokemus uupumuksen, ahdistuksen ja masennuksen hoidosta sekä niiden vaikutuksesta työkykyyn ja elämäntapavalintoihin. Hän pitää yksityisvastaanottoa Helsingissä. Kognitiivinen käyttäytymisterapia on psykoterapiaa, jossa pyritään aktivoimaan asiakasta tekemään konkreettisia muutoksia arkielämässään.

ILMOITTAUTUMINEN JA OSALLISTUMISMAKSU

Ilmoittauduttuasi saat sähköpostitse lisätietoa ja laskun osallistumismaksusta. Voit halutessasi valita myös verkkolaskun.

Mieliala ja elämäntapamuutokset -koulutuksen osallistumismaksu on 245 € + alv 24 %. Osallistumishinta sisältää koulutuksen, kahvitarjoilut, lounaan sekä kirjallisen koulutusmateriaalin.

Erikoistarjous nopeimmille! Jos ilmoittaudut koulutukseen 30.8.2019 mennessä niin saat koulutuksen alennettuun hintaan 200 € + 24 %.

Peruutukset: Jos osallistuminen peruutetaan 29.9.2019 mennessä veloitamme toimistokuluina 15 % + alv 24 % koulutuksen hinnasta. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista osallistumismaksua ei palauteta.

Lisätietoja koulutuksesta ja ilmoittautumisesta saat Johanna Aaltoselta.

Koulutuskoordinaattori

040 648 1160