Edeventin koulutustarjonta

Tarjolla kattava koulutustarjonta

Tutustu koulutuksiimme ja löydä sinua parhaiten palveleva koulutus. Edevent tarjoaa kattavan valikoiman painonhallintaan liittyviä koulutuksia, jotka on suunnattu painonhallinnan kanssa työskenteleville ammattilaisille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Koulutuksemme ovat alan parhaiden asiantuntijoiden pitämiä, ja ne ovat suunniteltu muun muassa auttamaan potilastyössä ja lisäämään ymmärrystä painonhallinna moninaisista haasteista. Tarkemmat tiedot koulutuksista ja ilmoittautumisista löydät koulutuskohtaisilta sivuilta.

Alta löydät syksyn tulevat koulutukset

Tutustu koulutustarjontaan ja ilmoittaudu mukaan. Päivitämme tälle sivulle kaikki tulevat koulutuksemme, joten tulethan tsekkaamaan päivitykset syksyn lähetessä. Voit myös tilata koulutustiedotteemme, jolloin saat tiedot uusimmista koulutuksista suoraan sähköpostiisi.

Painonhallinnan ohjauksen psykologia- koulutus 10.9.2019

Mieliala ja elämäntapamuutokset -koulutus 29.10.2019

Painonhallinnan ohjauksen psykologia -koulutus 26.11.2019

Syksyn koulutuskalenteri

Tutustu syksyn koulutustarjontaamme ja lataa esite. Tule kasvattamaan osaamistasi huippu asiantuntijoiden ohjeistuksessa!

Järjestämme koulutuksia terveydenhuollon ammattilaisille, sekä lisäksi tarjoamme strukturoituja painonhallinnan ryhmäinterventioita niin yrityksille ja yhdistyksille kuin terveydenhuollon toimijoille.

Vaihtoehtona on myös räätälöityjä kolutuskokonaisuuksia suoraan sinun organisaatioosi tai yksikköösi. Ota meihin yhteyttä, niin voimme kartoittaa, minkälainen koulutuskokonaisuus olisi teille paras.

Haluatko lisätietoa? Etkö löytänyt haluamaasi koulutusta? Ota yhteyttä meihin.

Koulutuskoordinaattori

040 648 1160