Edeventin koulutustarjonta

Tilaa yksikköösi räätälöity koulutus painonhallinnasta!

Tutustu koulutuksiimme ja löydä sinua parhaiten palveleva koulutus. Edevent tarjoaa kattavan valikoiman painonhallintaan liittyviä koulutuksia, jotka on suunnattu painonhallinnan kanssa työskenteleville ammattilaisille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille. Koulutusatarjontaamme kuuluu erilaisia sote-alan ammattilaisille suunnattuja aiheita, kuten motivoivan haastattelun menetelmäkoulutus, painonhallinnan ruokavaliot, elintapaohjauksen psykologiaa ja painonhallintaryhmien suunnittelu ja toteutus.

Koulutuksemme ovat alan parhaiden asiantuntijoiden pitämiä, ja ne ovat suunniteltu muun muassa auttamaan potilastyössä ja lisäämään ymmärrystä painonhallinna moninaisista haasteista. Tarkemmat tiedot koulutuksista ja ilmoittautumisista löydät koulutuskohtaisilta sivuilta.

Voit myös tilata räätälöidyn koulutuksen omaan yksikköösi tai tiimillesi.

Alta löydät tulevat koulutukset

Tutustu koulutustarjontaan ja ilmoittaudu mukaan. Päivitämme tälle sivulle kaikki tulevat koulutuksemme, joten tulethan tsekkaamaan päivitykset säännöllisesti. Voit myös tilata koulutustiedotteemme, jolloin saat tiedot uusimmista koulutuksista suoraan sähköpostiisi.

Lääkärin Elintapa-ja Ravitsemuspäivä LERP 14.9.2020

Painonhallinnan ohjauksen psykologia 25.8.2020

Tutustu koulutustarjontaamme ja tule kasvattamaan osaamistasi huippuasiantuntijoiden ohjeistuksessa!

Järjestämme koulutuksia terveydenhuollon ammattilaisille, sekä lisäksi tarjoamme strukturoituja painonhallinnan ryhmäinterventioita niin yrityksille ja yhdistyksille kuin terveydenhuollon toimijoille.

Vaihtoehtona on myös räätälöityjä kolutuskokonaisuuksia suoraan sinun organisaatioosi tai yksikköösi. Ota meihin yhteyttä, niin voimme kartoittaa, minkälainen koulutuskokonaisuus olisi teille paras.

Haluatko lisätietoa? Etkö löytänyt haluamaasi koulutusta? Ota yhteyttä meihin.