Edeventin koulutustarjonta

Tarjolla kattava koulutustarjonta

Tutustu koulutuksiimme ja löydä sinua parhaiten palveleva koulutus. Edevent tarjoaa kattavan valikoiman painonhallintaan liittyviä koulutuksia, jotka on suunnattu painonhallinnan kanssa työskenteleville ammattilaisille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Koulutuksemme ovat alan parhaiden asiantuntijoiden pitämiä, ja ne ovat suunniteltu muun muassa auttamaan potilastyössä ja lisäämään ymmärrystä painonhallinna moninaisista haasteista. Tarkemmat tiedot koulutuksista ja ilmoittautumisista löydät koulutuskohtaisilta sivuilta.

Voit myös tilata räätälöidyn koulutuksen omaan yksikköösi tai tiimillesi.

Alta löydät tulevat koulutukset

Tutustu koulutustarjontaan ja ilmoittaudu mukaan. Päivitämme tälle sivulle kaikki tulevat koulutuksemme, joten tulethan tsekkaamaan päivitykset säännöllisesti. Voit myös tilata koulutustiedotteemme, jolloin saat tiedot uusimmista koulutuksista suoraan sähköpostiisi.

Motivoiva haastattelu – Auta asiakasta elämäntapamuutoksen toteuttamisessa 26.3.2020

Lääkärin Elintapa-ja Ravitsemuspäivä 1.4.2020

Painonhallinnan ohjauksen psykologia 12.5.2020

Painonhallinnan ruokavaliot – tutkimustiedosta käytännön työkaluihin 19.5.2020

Edeventin koulutuskalenteri

Tutustu tulevaan koulutustarjontaamme ja tule kasvattamaan osaamistasi huippuasiantuntijoiden ohjeistuksessa!

Järjestämme koulutuksia terveydenhuollon ammattilaisille, sekä lisäksi tarjoamme strukturoituja painonhallinnan ryhmäinterventioita niin yrityksille ja yhdistyksille kuin terveydenhuollon toimijoille.

Vaihtoehtona on myös räätälöityjä kolutuskokonaisuuksia suoraan sinun organisaatioosi tai yksikköösi. Ota meihin yhteyttä, niin voimme kartoittaa, minkälainen koulutuskokonaisuus olisi teille paras.

Haluatko lisätietoa? Etkö löytänyt haluamaasi koulutusta? Ota yhteyttä meihin.

Toimitusjohtaja

040 648 1161