Koulutukset terveydenhuollon ammattilaisille

Tarjoamme koulutuksia asiantuntijuuden kehittämiseen

Koulutukset ovat terveydenhuollon ammattilaisille hyvä tapa päivittää omaa osaamistaan ja saada uusia vinkkejä potilas- ja asiakastyöhön. Edevent tarjoaa terveydenhuollon ammattilaisille oman potilastyön tueksi laajan kattauksen koulutuksia painonhallinnasta, ylipainoisen potilaan kohtaamisesta, ravitsemuksesta ja painonhallinnan psykologiasta sekä muista ajankohtaisista elintapa-aiheista. Koulutustarjontaan kuuluu sekä kaikille avoimia koulutuksia että omaan yksikköön räätälöityjä koulutuksia.

Kouluttajamme ovat aina oman alansa huippu-osaajia ja koulutusten aiheet suunnittelemme asiakkaita, eli painonhallinnan kanssa työskenteleviä ammattilaisia, kuunnellen.

Koulutuksia ajankohtaisista aiheista

Edeventin avoimiin koulutuksiin ovat tervetulleita kaikki terveydenhuollon ammattilaiset sekä muut ravitsemuksen parissa työskentelevät. Ajankohtaisiin koulutuksiin ja ilmoittautumiskäytäntöihin voit tutustua koulutuslistauksessa. Voit myös ilmoittautua koulutustiedotteemme tilaajaksi.

Järjestämiämme koulutuksia terveydenhuollon ammattilaisille ovat esimerkiksi:

  • Ravitsemusterapeutti Reijo Laatikaisen ja ravitsemusasiantuntija Patrik Borgin koulutukset ravitsemuksesta ja painonhallinnasta
  • Psykologi Taija Wileniuksen koulutukset painonhallinnan ohjauksen psykologiasta ja tietoisesta syömisestä
  • Psykoterapeutti Hanna Wikman-Heinosen motivoivan haastattelun menetelmäkoulutukset.
  • Painonhallintalääkäri André Heikiuksen koulutukset pysyvästä painonhallinnasta, lihavuuden lääkehoidosta ja painonhallintaryhmien järjestämisestä

Terveydenhuollon ammattilaisille suunnatuista koulutuksista hyvin suosittu on ollut myös Edeventin järjestämä vuotuinen Lääkärin Elintapa- ja Ravitsemuspäivä LERP, jossa lääkäreille on tarjottu ajankohtaista tietoa mm lihavuuden lääkehoidosta ja painonhallinnan psykologisista tekijöistä.

“Suosittelisin ehdottomasti näitä koulutuksia kaikille!”

– Edeventin koulutukseen osallistunut työterveyshoitaja

Räätälöidyt koulutukset omaan yksikköön

Edeventin terveydenhuollon koulutuskokonaisuuden voit tilata myös omaan yksikköösi niin että kaikki terveydenhuollon ammattilaisenne saavat uusinta tietoa ja konkreettisia vinkkejä esimerkiksi ravitsemuksen vaikutuksesta eri sairauksiin, lihavuuden liitännäissairauksista, painonhallinnan psykologisista tekijöistä ja ylipainon puheeksi ottamisesta vastaanotolla.

Ravitsemuksen ja elintapaohjauksen ammattilaisina olemme huomanneet, että monessa terveydenhuollon yksikössä halutaan auttaa ylipainoisia potilaita paremmin ja tarjota ennaltaehkäisevää hoitoa mutta työkaluja uuden toimintatavan löytämiseksi ei omassa yksikössä ole.

“Sain paljon faktatietoa ja uusia ajatuksia ravinnosta ja painonhallinnasta ja tavoista ottaa asioita esille vastaanotolla”

– Edeventin koulutukseen osallistunut lääkäri

Haluatko lisätietoa kolutuksiin liittyen? Voit kysyä Fia Saaristolta, ja hän vastaa mielellään kysymyksiisi koulutuksista terveydenhuollon ammattilaisille. Ota yhteyttä meihin ja selvitämme, miten voisimme palvella juuri sinun tarpeitasi. Kaipaatko tietyn tyyppistä koulutusta? Onko sinulla kysymyksiä koulutustarjonnastamme? Kysy rohkeasti, niin vastaamme sinulle.

Toimitusjohtaja

040 648 1161

Tulevia koulutuksia

Tutustu tuleviin koulutuksiimme. Katso myös koulutussivumme, johon päivitämme tulevia koulutuksiamme. Voit lisäksi tilata koulutustiedotteemme, niin saat tiedot uusimmista koulutuksista suoraan sähköpostiisi.

Painonhallinnan ohjauksen psykologia- koulutus 10.9.2019

Mieliala ja elämäntapamuutokset -koulutus 29.10.2019

Painonhallinnan ohjauksen psykologia -koulutus 26.11.2019