Elintapamuutoksen toteuttaminen ryhmässä

Elämäntapamuutosta ja painonhallintaa ryhmässä

Elintapamuutoksen toteuttaminen ryhmässä on usein toimiva ja motivoiva tapa painonpudotukseen. Edeventin asiantuntijat ovat kehittäneet painonhallinnan ryhmäintervention, Kiloinen™-valmennuksen. Kiloinen™ on Käypä Hoito-suositusten mukainen painonhallinnan ryhmäinterventio, jossa käsitellään eri painonhallintaan liittyviä aiheita ruokailusta psykologiaan.

Asiantunteva ohjaus

Painonhallintaryhmiemme ohjaajana toimii aina Kiloinen™-perehdytetty laillistettu ravitsemusterapeutti. Laillistettu ravitsemusterapeutti osaa ottaa ryhmäläisten omat elämäntilanteet huomioon, tarjoten kuitenkin tutkimukseen pohjautuvaa tietoa valmentavalla otteella.

Painonhallinta on myös muuta kuin ruokavalion noudattamista

Elintapamuutoksessa ja painonhallinnassa tärkeää on riittävän ja hyvälaatuisen ravinnon nauttiminen mutta ruoan lisäksi painon pudottamiseen kuuluu myös muita olennaisia asioita kuten liikunta, uni, jaksaminen ja arjen rytmittäminen. Siksi Kiloinen™-valmennuksessa käsitelläänkin laajasti eri aiheita painonhallinnan psykologiasta arjen aikatauluttamiseen.

Painonhallintaa ryhmän tukemana

Painonhallintaan on helpompi ryhtyä, kun tukena on muita samassa tilanteessa oleville. Siksi elintapamuutokseen on hyvä lähteä ryhmän mukana. Kiloinen™-valmennuksen voi tilata terveydenhuollon yksikköön tai omalle työpaikalle.

Ota yhteyttä, niin löydämme yhdessä juuri sinun tarpeisiin sopivan palvelun.