Apua painonpudotukseen 24/7

Edebot on painonhallinnan keskusteleva algoritmi kuluttajarajapintaan

Apua painonpudotukseen kannattaa kysyä terveydenhuollon ammattilaiselta vaikka netti onkin täynnä erilaisia vippaskonsteja ja dieettiohjeita. Hyvä ravitsemusterapeutti tai lääkäri osaa auttaa painonhallintaan liittyvissä kysymyksissä ja laihdutuksen voi tehdä turvallisesti. Aina ei ole helppoa löytää apua painonpudotukseen ja joskus syöminen ja laihtuminen voi mietityttää vaikka keskellä yötä. Myös terveydenhuollon ammattilaisille voi olla turhauttavaa kun asiakkaille ei pystytä tarjoamaan apua painonpudotukseen.

Edebot on Edeventin asiantuntijoiden kehittämä painonhallinnan keskusteleva algoritmi eli ravitsemusbotti, jonka kautta asiakkaalle tai kuluttajalle voi tarjota mahdollisuuden saada apua painonhallintaan liittyvissä kysymyksissä milloin vain ja missä vain. Edebot vastaa kysymyksiin liittyen painonpudotukseen ja hyvään ravitsemukseen sekä antaa konkreettisia vinkkejä. Kaikki vastaukset ovat ravitsemuksen asiantuntijoiden tekemiä ja tutkittuun tietoon perustuvia.

  • Käytettävissä 24/7
  • Helposti vastauksia laihtumiseen ja syömiseen liittyviin kysymyksiin
  • Kaikki ohjeet ravitsemuksen asiantuntijoiden kehittämiä. Taustatiimissä mm. lääkäreitä, ravitsemusterapeutteja ja psykologeja.
  • Räätälöitävissä terveydenhuollon yksikön tai yrityksen tarpeet ja kohderyhmä huomioiden

Ota yhteyttä ja pyydä esittely niin voimme yhdessä suunnitella, miten Edebot voisi tarjota juuri sinun asiakkaille tai potilaille apua painonpudotukseen ja elintapamuutokseen.

Lääketieteellinen johtaja

040 487 7717