"Syömisen tehtävänä on tuottaa jaksamista ja hyvää oloa." 

Edeventin ravitsemusjohtaja Patrik Borg

Ravinto ja terveys – auta potilasta ruokavaliolla


Edevent Oy järjestää 3.12.2018 Helsingissä suositun Reijo Laatikaisen koulutuksen teemalla Ravinto ja terveys – auta potilasta ruokavaliolla. Koulutus on suunnattu lääkäreille, ravitsemusterapeuteille, terveydenhoitajille sekä muille painonhallinnan ja ruokavalion kanssa työskenteleville ammattilaisille.


Tässä koulutuksessa kerrotaan mitä terveellinen ruokavalio on ja kuinka sitä toteutetaan. Mahdollisuudet hyvään syömiseen ja painonhallintaan ovat moninaiset ja yksilölliset, mutta toisaalta kaikki mitä tehdään ei ole järkevää – eikä terveellistä.


Mikä on oikeasti terveellinen ruokavalio?

Miten ruokavaliolla voidaan auttaa IBS-potilasta?

Miten ravitsemus ja syöpä liittyvät yhteen?

Mitä teen jos potilas hurahtaa trendidieetteihin?


Koulutuksessa käsitellään eri elämäntilanteissa olevien potilaiden ohjaamista sekä annetaan konkreettisia vinkkejä miten esimerkiksi syöpäsairaan tai suolisto-ongelmista kärsivän potilaan hyvää ravitsemusta voidaan tukea. Koulutuksessa saat alan ykkösosaajalta tuoreimmat työkalut potilaidesi parhaaksi.


TÄSTÄ LINKISTÄ PÄÄSET ILMOITTAUTUMISEEN


KOULUTTAJA

Reijo Laatikainen on juuri viljoista ja vatsavaivoista väitellyt ravitsemusterapeutti joka on erikoistunut terveyteen, syöpään ja vatsavaivoihin. Reijo Laatikainen on suosittu tietokirjailija ja bloggaaja. Aiemmissa Edevent-koulutuksissa osallistujat ovat arvostaneet Reijo Laatikaisen laajaa asiantuntemusta ja tutkittuun tietoon pohjautuvaa, mutta kuitenkin rentoa luennointitapaa.


OHJELMA

9.00       Ilmoittautuminen ja aamukahvi


9.30      Trendidieettejä, harhaluuloja ja lööperiä. Esimerkkejä ja keinoja pärjätä trendiruokien viidakossa. 


10.15     Sydän- ja verisuonisairaudet. Uutta tutkimustietoa ja käytännön vinkkejä ruokavaliosta. 


11.00      Lounas


12.00      Miten ruokavalinnat vaikuttavan yleisimpien syöpätyyppien riskiin?  


12.45     Toiminnalliset vatsavaivat (IBS, ylävatsavaivat ja ummetus) ja ruokavalio


13.30     Focus-ryhmäkeskustelu päivän teemoista, tiedosta käytännön toiminnaksi. 


ILMOITTAUTUMINEN JA OSALLISTUMISMAKSU

Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä ilmoittautumiskaavake.

Ilmoittauduttuasi saat sähköpostitse lisätietoa ohjelmasta sekä laskun osallistumismaksusta. Voit halutessasi valita myös verkkolaskun. Koulutuksen osallistumismaksu on 219€ + alv 24%. Osallistumishinta sisältää koulutuksen, ruokailut sekä kirjallisen koulutusmateriaalin.

Peruutukset: Jos osallistuminen peruutetaan 9.11.2018 mennessä veloitamme toimistokuluina 15 % +alv 24 % koulutuksen hinnasta. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista osallistumismaksua ei palauteta.

LISÄTIETOJA

Lisätietoja koulutuksesta saat tämän kutsun liitteestä tai olemalla yhteydessä Fia Saaristoon (040 648 1161, fia.saaristo@edevent.fi).


TERVETULOA KOULUTUKSEEN!