"Syömisen tehtävänä on tuottaa jaksamista ja hyvää oloa." 

Edeventin ravitsemusjohtaja Patrik Borg

Koulutus: Ravinto ja Painonhallinta - Potilaan terveyden peruspilarit


Edevent Oy järjestää 4.9.2017 Helsingin Postitalossa huippuluennoitsijoiden miehittämän koulutuksen teemalla ravinto, painonhallinta ja terveys. Koulutus on suunnattu lääkäreille, ravitsemusterapeuteille, työterveys- ja diabeteshoitajille, farmaseuteille sekä muille painonhallinnan ja ruokavalion kanssa työskenteleville ammattilaisille. 


ILMOITTAUDU TÄSTÄ!


KOULUTUSESITTEEN LÖYDÄT TÄÄLTÄ.


Tässä koulutuksessa kerrotaan mitä terveellinen ruokavalio ja painonhallinta on ja kuinka sitä toteutetaan. Mahdollisuudet hyvään syömiseen ja painonhallintaan ovat moninaiset ja yksilölliset, mutta toisaalta kaikki mitä tehdään ei ole järkevää – eikä terveellistä.

Koulutuksessa käsitellään eri elämäntilanteissa olevien potilaiden ohjaamista sekä annetaan konkreettisia vinkkejä miten esimerkiksi syöpäsairaan tai suolisto-ongelmista kärsivän potilaan hyvää ravitsemusta voidaan tukea. Koulutuksessa saat alan ykkösosaajilta tuoreimmat työkalut potilaidesi parhaaksi.


KOULUTTAJAT

Patrik Borg on Suomen Lihavuustutkijat ry puheenjohtaja ja painonhallintaan erikoistunut ravitsemustieteilijä ja kliinikko. Reijo Laatikainen on väitöskirjaa valmisteleva ravitsemusterapeutti joka on erikoistunut terveyteen, syöpään ja vatsavaivoihin. Yhdessä he muodostavat Suomen seuratuimman ravitsemusduon sosiaalisessa mediassa (Borg – Pöperöproffa, Laatikainen – Pronutritionist).


OHJELMA 

8.30 Aamupala ja ilmoittautuminen

9.00 Reijo Laatikainen: 

  • Terveellisen syömisen perustelut
  • Hyvä ateriarytmi – syömisen hallinnan ja vireyden avain

10.30 Reijo Laatikainen:

  • Sydänterveellinen syöminen
  • Ravinto ja syöpä
  • Syöminen ja ruuansulatuskanavan ongelmat

12.00 Lounas

12.45 Patrik Borg:

  • Syömisen psykologia terveyden ja hyvinvoinnin tukena
  • Pysyvän painonhallinnan kivijalat
  • Muut elintavat syömisohjauksen esteenä tai tukena

14.00 Kahvi

14.15 Patrik Borg: 

  • Syömisen ja elintapojen muuttaminen – tavoitteet ja olennaisuudet
  • Hyvä syöminen – ja sen tavoitteluprosessi

15.45 Koulutuksen yhteenveto

16.00 Koulutus päättyy


ILMOITTAUTUMINEN JA OSALLISTUMISMAKSU 

Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä ilmoittautumiskaavakkeen täältä

Ilmoittauduttuasi saat sähköpostitse lisätietoa ohjelmasta sekä laskun osallistumismaksusta. Voit halutessasi valita myös verkkolaskun. Koulutuksen osallistumismaksu on 345€ + alv 24%. Osallistumishinta sisältää koulutuksen, ruokailut sekä kirjallisen koulutusmateriaalin. 

Peruutukset: Jos osallistuminen peruutetaan 4.8.2017 mennessä veloitamme toimistokuluina 15 % +alv 24 % koulutuksen hinnasta. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista osallistumismaksua ei palauteta.


LISÄTIETOJA

Lisätietoja koulutuksesta löydät koulutusesitteestä tai olemalla yhteydessä Fia Saaristoon (040 648 1161, fia.saaristo@edevent.fi).


LÄMPIMÄSTI TERVETULOA KOULUTUKSEEN!