"Syömisen tehtävänä on tuottaa jaksamista ja hyvää oloa." 

Edeventin ravitsemusjohtaja Patrik Borg

Painonhallinnan ohjauksen psykologia

Psykologisten tekijöiden merkitys potilaan elintapamuutoksessa on valtava. Tässä koulutuksessa saat käytännön työkaluja ja taitoja kehittääksesi painon kanssa kamppailevan potilaasi psykologisia prosesseja. 


ILMOITTAUDU TÄSTÄ!


KOULUTUSOHJELMAN LÖYDÄT TÄSTÄ. 


Edevent Oy järjestää kokopäivän koulutuksen painonhallinnan psykologisista tekijöistä Helsingissä 6.11.2017. Koulutus on suunnattu työterveyslääkäreille, terveyskeskuslääkäreille, ravitsemusterapeuteille, psykologeille, työterveyshoitajille, diabeteshoitajille sekä muille ravitsemuksen parissa työskenteleville ammattilaisille. 

Painonhallinnan ohjauksen psykologia -koulutus antaa vastaukset mm seuraaviin kysymyksiin: 


 Miksi painonhallinta on joillekin niin vaikeaa, vaikka tietoa ja neuvontaa olisi riittävästi? 

 Millaiset haitalliset uskomukset ja ajatusmallit voivat vaikeuttaa painonhallintaa ja miten voin auttaa potilaitani muuttamaan näitä? 

 Miten voin lisätä potilaiden tietoisuutta painonhallinnan psykologisista tekijöistä? 

 Miten voin motivoida potilaita muutokseen ja auttaa heitä jatkamaan kohti tavoitteita vastoinkäymisistä huolimatta? 

 Miten tunnistaa sellaiset potilaat, jotka tarvitsevat psykologin tukea?


Koulutuksessa saat käytännönläheistä tietoa siitä, miten asiakkaiden kanssa voi työskennellä siten, että voi vaikuttaa myös käyttäytymisen taustalla oleviin uskomuksiin, ajattelumalleihin, tunteisiin ja motivaatiotekijöihin. Koulutus tarjoaa tietoa painonhallinnan psykologisista tekijöistä sekä konkreettisia työkaluja potilastyöhön. Koulutusohjelmaan sisältyy myös kokemuksellisia harjoituksia.


Ohjelma

9.00 Ilmoittautuminen ja aamiainen

9.15 Pysyvä laihtuminen ei ole pelkkää ravitsemusta ja liikuntaa

André Heikius, Lääketieteellinen johtaja, Edevent

9.45 Painonhallinnan psykologiset tekijät

Käytännön työkaluja potilastyöhön

Taija Wilenius, psykologi

11.30 Lounas

12.15 Eroon haitallisista ajatusmalleista!

Taija Wilenius, psykologi

14.00 Kahvitauko

14.30 Käytännön harjoituksia

15.30 Koulutuspäivän päätös


Kouluttajat

Taija Wilenius on painonhallinnan psykologisiin hoitomuotoihin perehtynyt psykologi ja mindfulness-ohjaaja (CFM). Hän työskentelee turkulaisen Sairaala NEOn Painonhallintaklinikalla ja Turun aikuispsykiatrian poliklinikalla yksilöpotilaiden ja ryhmien parissa. Taija Wilenius on kehittänyt kognitiiviseen ja psykofyysiseen psykoterapiaan sekä tietoiseen syömiseen pohjautuvia ylipainon hoito-ohjelmia sekä painonhallinnan menetelmiä.

André Heikius toimii Sairaala Neon Painonhallintaklinikan vastuulääkärinä ja Edeventin lääketieteellisenä johtajana. Hän on kokenut kouluttaja ja luennoitsija, ja ollut mukana kehittämässä useita elintapaohjauksen konsepteja niin Suomessa kuin ulkomailla. 


Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu 

Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä ilmoittautumiskaavake tästä. Ilmoittauduttuasi saat sähköpostitse lisätietoa ohjelmasta sekä laskun osallistumismaksusta. Voit halutessasi valita myös verkkolaskun.

Koulutuksen osallistumismaksu on 195€ + alv 24%.  Osallistumishinta sisältää koulutuksen, kaikki ruokailut sekä kirjallisen koulutusmateriaalin.

Peruutukset:

Jos osallistuminen peruutetaan 6.10.2017 mennessä veloitamme toimistokuluina 15 % + alv 24 % koulutuksen hinnasta. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista osallistumismaksua ei palauteta. 


Lisätietoja koulutuksesta saat Fia Saaristolta numerosta 040 648 1161 tai info@edevent.fi.


Lämpimästi tervetuloa koulutukseen!