"Syömisen tehtävänä on tuottaa jaksamista ja hyvää oloa." 

Edeventin ravitsemusjohtaja Patrik Borg

Motivoiva haastattelu: Auta potilasta elintapamuutoksen toteuttamisessa


Edevent järjestää Motivoivan haastattelun menetelmäkoulutuksen Helsingissä tiistaina 19.9.2018. Koulutus on suunnattu lääkäreille, terveydenhoitajille, psykologeille, ravitsemusterapeuteille ja muille elintapaohjauksen parissa työskenteleville ammattilaisille. 


ILMOITTAUDU TÄSTÄ! 


KOULUTUSESITTEEN LÖYDÄT TÄÄLTÄ. 


Koulutuksessa käsitellään vaikuttavana työkaluna tunnetun motivoivan haastattelun (MI) pääpiirteitä ja toimintatapoja. Saat myös käytännön vinkkejä motivoivan haastattelun toteuttamiseen omassa potilas- tai asiakastyössäsi. 


Kouluttajana toimii työterveyspsykologi Hanna Wikman-Heinonen. Hanna Wikman-Heinosella on laaja kokemus kouluttajana ja valmentajana elämäntapamuutoksiin ja työpsykologiaan liittyvissä asioissa sekä julkisessa että yksityisessä työterveyshuollossa. Kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutiksi kouluttautuvan Wikman-Heinosen erityisiä mielenkiinnon kohteita ovat ihmisten motivointi muutokseen, painonhallinta ja työssä jaksaminen.


Ohjelma

8.30 Koulutuksen avaus, kahvitarjoilu

9.00-10.45 Motivoiva haastattelu: Kenelle, miksi ja miten? 

Miten motivaatio seuraa tekemistä?

11.00-12.30 Potilaan syyt muutokseen. 

Konkretiaa ja harjoituksia.

12.30 Lounas

13.30 Koulutus päättyy


Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä ilmoittautumiskaavake täältä.

Ilmoittauduttuasi saat sähköpostitse lisätietoa ohjelmasta sekä laskun osallistumismaksusta. Voit halutessasi valita myös verkkolaskun. Koulutuksen osallistumismaksu on 195€ + alv 24%. Osallistumishinta sisältää koulutuksen, lounaan, aamupalan sekä kirjallisen koulutusmateriaalin. 

Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittauduthan mahdollisimman pian!

Peruutukset: Jos osallistuminen peruutetaan 17.8.2018 mennessä veloitamme toimistokuluina 15 % +alv 24 % koulutuksen hinnasta. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista osallistumismaksua ei palauteta.


Lisätietoja

Lisätietoja koulutuksesta saat olemalla yhteydessä Fia Saaristoon (040 648 1161, fia.saaristo@edevent.fi).


TERVETULOA KOULUTUKSEEN!